Klassieke massage
Dit is de massagevorm welke ook wel bekend is onder de naam Zweedse massage. Deze massagevorm kan ingezet worden ter ontspanning maar veelal ook als er spieren en dergelijke vastzitten en losgemaakt mogen worden. Veelal wordt hierbij gewerkt met (warme) olie. 55 minuten

€ 55,00

Shiatsu massage 45 minuten

€ 45,00

Oosterse drukpunt massage – gelaat nek decolleté armen
Bindweefsel massage 45 minuten

€ 47,50

Intensieve massage – rug gelaat nek decolleté
Acupressuur massage

De massage werkt op de acupressuur punten over het hele lichaam. De basiskennis van deze massagevorm komt uit China. Ik pas deze veelal in een totaal massage toe waarbij ik zo nodig een of meer acupressuur punten specifiek behandel.

Ayurvedische massage
Bij deze massage wordt gewerkt aan het in balans brengen van de gehele mens. Het lymfesysteem heeft bij deze methode extra aandacht. Er wordt gewerkt op Marma punten (lees spanningspunten) waar middels subtiele technieken de spanning losgelaten kan worden en de ontspanning kan komen.

Zwangerschapsmassage voor aanstaande moeders
Een massage kan verlichting en vooral ook ontspanning in geven. Daarnaast is massage een unieke kans voor de ontmoeting met de ongeborene.

Kruidenstempelmassage “Pindaswedana”
Kruidenstempels zijn gevuld met unieke organische kruiden, bloemen en gemalen graan. Deze worden in warme olie gedompeld en over het lichaam gewreven. Dit brengt naast een rustgevende ervaring, genezing, reiniging van het lichaam van toxines, verlichting van neuromusculaire spanningen en het stimuleren van vitaliteit. Rug nek schouder massage

55 minuten

€ 55,00

65 minuten

€70,00

55 minuten

€60,00

55 minuten

€65,00

Intuïtieve massage

Via diepe en lichte massagetechnieken, visualisaties en ademhalingstechnieken worden recente of oude blokkades aan het licht gebracht. Hierbij volg ik mijn intuïtie en pas die technieken toe die op basis van mijn inzicht en ervaring het beste effect resulteren.

55 minuten

€60,00

Reflexologie

Reflexologie is een natuurlijke therapie, waarbij naar de totale mens wordt gekeken en niet alleen naar de klacht en/of symptoom. De behandelingen hebben een ontspannende, helende, verzachtende en/of stimulerende werking op je lichaam en geest. Daarom kan de therapie zowel preventief als bij vele klachten worden toegepast.

55 minuten

€65,00

Dorn therapie

Beenlengte-, bekken- en wervelkolom correctie volgens de methode Dorn. De Dorn methode is een zachte wervel-, en gewrichtsbehandeling, die gebruikt kan worden bij klachten, die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom.

55 minuten

€70,00

Gezondheidscheck

Electro-acupunctuur (EAV) is een moderne manier voor het stellen (of bevestigd krijgen) van een diagnose. Met EAV kan heel direct worden gemeten waar verstoringen en disbalansen zitten in het lichaam zodat de oorzaak voor iemands klachten kan worden aangepakt. Ook is het met deze methode mogelijk om allergieën en
intoleranties op te sporen.

60-90 minuten

vanaf €75,00

Indien u bij verhindering niet 24 uur van te voren afbelt, zijn wij genoodzaakt het behandelbedrag in rekening te brengen. 
Alle prijzen zijn incl. BTW. Wijzigingen in prijs evenals zet- en drukfouten voorbehouden.