Nagelbijters Arrangement.

Bent u een nagelbijter, maar u wilt graag mooie verzorgde nagels? Laat mij u helpen.

In overleg met u maken we een programma voor 5 a 6 weken. In deze periode zal ik u helpen om mooie nagels te krijgen.

Het arrangement ziet er als volgt uit:

 

Week 1:

Bij nagelbijters wordt de eerste set in de ‘naturel look’ gezet. Met een tip wordt de nagel verlengd en met kleurloze acryl wordt deze verstevigd. Als finishing touch wordt er een laagje uv-topcoat of hoogglans topcoat aangebracht.

Nagelbijters hebben vaak een kort nagelbed (roze gedeelte van de nagel) en meegegroeide, stugge nagelriemen. De vingertop komt vaak onder de vrije rand van de nagel uit. Hierdoor kan de verlenging bij een eerste plaatsing van een set kunstnagels nooit lang zijn. Er zou niet genoeg stevigheid zijn.

Bovendien is een nagelbijter geen lange nagels gewend, waardoor de kans op een beschadiging of breuk groter is. Het zou zonde zijn, en erg teleurstellend, als de nagels meteen afbreken doordat u ze overal tegen stoot tijdens de dagelijkse bezigheden. Daarom gaat u na de eerste behandeling met een kleine verlenging naar huis.

Week 2:

In deze week vindt er een controle plaats. Hierbij zullen eventuele breuken hersteld worden. Ook zullen de nagels weer netjes op lengte worden gevijld.

Week 3:

Nagels die altijd afgebeten worden, hebben de neiging sneller te groeien. Daarom zal er in deze week een eerste opvul-behandeling plaatsvinden.

Week 5/6:

In deze week zal er weer een opvulbehandeling plaatsvinden. Nu kunt u ook kiezen voor french-manicure (witte rand). Wanneer u kiest voor ‘naturel look’, kunnen de nagels ook gelakt worden in een kleur naar keuze.

Extra’s:

Zeker voor nagelbijters is het van groot belang om de nagelriemen soepel te maken en te houden. Daarom is in dit arrangement een flesje nagelriemolie begrepen.

Met deze nagelriemolie dient u tweemaal per dag de nagelriemen in te smeren. Bij voorkeur ‘s ochtends en ‘s avonds.

In het arrangement is inbegrepen:

* een nieuwe set nagels

* controle na 1 week

* twee opvulbehandelingen

* 1 flesje nagelriemolie

Als u gebruik maakt van het arrangement betaald u:

€ 150,-